8 februari 2024

Gewenning en ontwenning

Alex heeft een tijdje terug een operatie ondergaan. Niet heel ernstig, maar vooral ingewikkeld. Een aantal weken geen inspanning en niet tillen zijn onder andere de voorschriften. Het hele HD gebeuren is daardoor wat naar de achtergrond verplaatst. Niet de rolverdeling en de omgang, dat zeker niet. Echter wel de ontstress spankings en de straf spankings. Ook al zijn die laatste niet meer zo aan de orde. Geheel begrijpelijk, maar ik mis het soms. 

Lees meer …

30 december 2023

Berusting

HD relatie

Een paar keer per week sta ik wel even stil bij hoe ik onze HD relatie ervaar. Het is, zoals elke relatie, blijven investeren. Ik kan me verwonderen over hoe krom de dingen klinken in mijn hoofd, maar hoe kloppend het is in de praktijk.

Hoe raar moet het klinken voor iemand die niet de dynamiek ambieert? Voor mij hoeft het ook niet logisch te zijn of kloppend. Als het voor ons maar werkt. Het is voor mezelf ook niet altijd kloppend.

Lees meer …

22 november 2023

Winkelen

winkelen

Met winkelen heb ik een haat-liefde relatie. Ik vind het heerlijk om te winkelen, maar die drukte vind ik vreselijk. Daar kan ik ook wel echt flink humeurig van worden. Alex heeft daar een stuk minder moeite mee, maar ook hij heeft zijn grenzen.

Voor de feestdagen begin ik al ver van te voren met cadeautjes verzamelen. Dat neemt een hoop stress weg. Zo kan ik in de drukke feestdagen periode ook de winkels vermijden. Toch kan het niet helemaal. Soms is er wel eens iets nodig. Iedereen is weer een beetje opgeknapt en dan moeten sommige zaken ook gewoon wel weer gebeuren.

Lees meer …

13 november 2023

Ik wil zo graag

ik wil zo graag

Soms kan ik op de gekste momenten verlangen naar een pak slaag.

Ons sociale vangnet is niet groot. Eigenlijk wel heel erg beperkt. We zijn allemaal ziek of net niet ziek maar gewoon flink lamlendig. Bij Alex was het zelfs ook even spannend of er niet iets echt serieus aan de hand was en dat geeft nog meer spanning. Hij heeft het ook flink te pakken, maar weigert zich ziek te melden.

Lees meer …

22 oktober 2023

Wat is er mis met mij

wat is er mis met mij

Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis was met mij. Niet vanwege mijn spankingvoorkeur, want ik had wel door dat er meer mensen waren met dezelfde voorliefde. Ik was als puber zo eigenwijs om bij het zoeken naar informatie over spanking de 18 plus waarschuwingen op websites te negeren. In mijn zoektocht liep ik er steeds tegenaan dat spanking gekoppeld werd aan seks.

Lees meer …

2 september 2023

Het normale leven

het normale leven

De vakantie is weer voorbij en het normale leven is weer begonnen. Nou ja, echt normaal vind ik het niet. Ik kan zo genieten van het samen zijn met het gezin. Het op gemak in de ochtend douchen en aankleden. Met zijn alle ontbijten en de dag doorbrengen naar eigen invulling, dat vind ik zo fijn.

Lees meer …

21 juli 2023

Begrip vs schuldgevoel

schuldgevoel

Er zijn wel eens momenten dat ik overtuigd ben dat Alex me een pak slaag gaat geven voor iets wat ik gedaan heb of juist niet gedaan heb en dan stel ik me daar al helemaal op in. Vervolgens reageert Alex heel begripvol op de situatie en dan weet ik nooit echt of ik blij ben met zijn reactie of niet. Zolang ik het daarna van me af kan zetten is er niks aan de hand. Soms kan ik het niet van me af zetten. Dan blijf ik er over malen en dan groeit er een schuldgevoel. Ik heb dan een pak slaag juist nodig om het schuldgevoel van me af te zetten.

Lees meer …