5 oktober 2022

Een ochtend samen


Een ochtend samen

Normaal gesproken als een moment met zijn tweeën zich aandient sta ik op scherp. Een zeldzaam moment. Een moment om de lucht te klaren, spanning te lozen en even samen te komen. Meestal ben ik ook degene die het aangeeft dat we dat moment moeten benutten en ik wil dan ook de bevestiging dat er iets gaat gebeuren en ook wel een beetje op de manier hoe ik het voor me zie. Normaal gesproken gaat het zo. Vorige week was er zo’n moment. We hadden een ochtend samen.  Alleen wij tweeën. Alleen heb ik daar niet zo bij stil gestaan.

Lees de hele blogpost …

Rubriek:

Reageer op deze blogpost

17 september 2022

Plannen is mijn specialiteit


plannen

Maar uitvoeren is een heel ander verhaal. Soms ben ik zo jaloers op mensen die zo’n perfect schoon huis hebben en die zich goed kunnen houden aan een planning.

Ik leef op plannen. Een maand-, week- en dag-planner met to-do-lijst. Zonder planners word ik zo chaotisch dat ik alleen nog maar apathisch op de bank zit te staren zonder wat uit te voeren.

Lees de hele blogpost …

Rubriek:

Tags: , ,

Er zijn 2 reacties, reageer ook

31 augustus 2022

Wat moet een ander wel niet denken.


billenkoek

Het feit dat wij een wat traditionele relatie hebben en een traditionele kijk op het leven is geen geheim. Het HD gedeelte probeer ik wel angstvallig tussen ons te houden. Alex daarentegen neemt het niet zo nauw met het geheim houden. Niet dat hij het van de daken schreeuwt of dat hij daar duidelijk voor uitkomt, maar als hij me duidelijk wil maken dat me een pak slaag te wachten staat dan zegt hij dat zonder eerst te kijken of er andere mensen binnen gehoorafstand staan. Ondanks dat ik het een vreselijk woord vind, gebruikt Alex vaak genoeg het woord ‘billenkoek.’

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost

5 augustus 2022

Pleasende brat


pleasende brat

Mijn studietijd heb ik in een leuke stad doorgebracht in een rustig studentenhuis. Vanaf het moment dat ik mijn eigen studentenkamer had dook ik helemaal in de wereld van spanking. Ik had een mentor, ik las veel op internet en ik was ook nog eens druk aan het daten. Zo’n mentor was prima, maar ik droomde van die prins zonder paard met een paddle. Ondanks dat ik elke vrije minuut rondhing op diverse sites en fora was ik op veel gebieden nog ontzettend onwetend. Eigenlijk wist ik maar één ding ik wilde sturing en discipline.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , , ,

Reageer op deze blogpost

24 juli 2022

De eerste keer


de eerste keer

Alex stond niet meteen te springen om huiselijke discipline toe te passen. Het heeft ook lang geduurd voor het in zijn hele manier van denken is gaan zitten. De eerste keer straf van hem zal ik ook nooit vergeten.

Alex was abnormaal beschermend en voorzichtig, want ik was herstellende van een ziekte. Ik kon het hem niet kwalijk nemen, maar het benauwde me soms. Ik was een volwassen vrouw, moeder en had een leidinggevende functie, maar als ik ergens heen wilde moest ik lullen als brugman om Alex te overtuigen dat het oké was.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost

17 juni 2022

Wanneer we dwalen


dwalen

Het leven heeft ons vanaf de eerste maand van onze relatie behoorlijk wat obstakels gegeven. De een makkelijker te overwinnen dan de ander en sommige dragen we de rest van ons leven mee. Alex is extreem positief ingesteld in het leven en ik ben daarin het tegenovergestelde van hem. Toch zijn er soms zaken in het leven die je, al sta je nog zo positief in het leven, niet makkelijk naast je neerlegt.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost

11 mei 2022

Zaterdagavond, net even anders


zaterdagavond

Zaterdagavond hangen we altijd een beetje als een stel uitgebluste bevers op de bank. De intensieve week wordt dan doorgaans een beetje verwerkt denk ik, zodat we een ontspannen zondag kunnen hebben. Het is prachtig mooi weer vandaag en we hebben er een drukke zaterdag op zitten.  Na het eten is het makkelijk om de kinderen een filmpje te laten kijken voor ze naar bed gaan, maar Alex heeft een ander idee.

Lees de hele blogpost …

Rubriek:

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost