28 mei 2023

Plannen is noodzaak

plannen

Meestal maak ik voor de vrije dagen een planning of to do lijst. Soms denk ik dat ik het niet nodig heb. De ene keer gaat het goed, maar soms ook helemaal niet.

Ik neem je mee in zomaar een woensdag. Ik had een hele volle, drukke ochtend. Nadat ik de kinderen naar school gebracht had had ik twintig minuten totdat ik een verplichting had.

Lees meer …

9 mei 2023

De HEMA paddle

hema-paddle

Mijn fascinatie voor spanking is er altijd al geweest. Zolang als ik me kan herinneren. Wanneer er spanking voorkwam in een boek las ik die passage keer op keer opnieuw.
In de eerste of tweede klas van de middelbare school kreeg ik een computer met internet op mijn kamer. Ik las alles wat ik maar vinden kon over spanking en HD. Wat ik nog goed weet is dat er op Nederlandse fora veel gesproken werd over de HEMA paddle.

Lees meer …

12 april 2023

Over de kook

zwemles

Zwemles vind ik vreselijk. De oudste kinderen hebben gelukkig hun diploma’s, maar de jongste is pas net begonnen. Ik ben ontzettend blij dat Alex dat voor zijn rekening neemt. Hij vindt het leuk om te kijken en in dat zwembad te zitten. Nou ik niet.

Lees meer …

15 maart 2023

Opbiechten

opbiechten

Mijn autoradio is kapot. Geen ramp vind ik, want ik vind het prima om in stilte te rijden. Alleen geeft dat wel meer gelegenheid om na te denken over zaken die anders niet zo snel opkomen als er muziek door de speakers schalt. Zo vroeg ik me ineens af of ik iets zou opbiechten als ik weet dat ik iets heb gedaan waar ik waarschijnlijk een pak slaag voor zou krijgen. Dat vind ik dus een lastig punt. Stel ik zeg niks, maar het komt later uit dan is het erger als Alex weet dat ik dat heb achtergehouden. Het ligt er ook wel een beetje aan wat het is natuurlijk. Je eigen vonnis tekenen is toch wel een dingetje.

Lees meer …

8 maart 2023

Twee keer in één weekend

weekend

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug. Donderdagavond voltooiden we beide opgelucht het werk. We waren moe, maar in vrolijke stemming. We hadden namelijk een weekend weg in het vooruitzicht. Een weekend aan zee. Een weekend met mogelijkheden. Ik had al een hoop ingepakt, maar Alex wilde ook het een en ander inpakken. Nieuwsgierig als ik ben zat ik er met mijn neus bovenop. Echter kreeg ik de kans niet om te kijken.

Lees meer …

5 maart 2023

Drukte en een beloofd pak slaag

Drukte

Het was weer zo’n volle week. Volle dagen, weinig rust. Vroeg opstaan en laat naar bed. Ik had hele drukke dagen op het werk en in de avonduren verplichtingen die ik normaal niet heb. Een bijeenkomst van school bijvoorbeeld. Een van de kinderen had een moeilijke toets en een flinke opdracht voor school waarbij ik heb geholpen. Er was ook nog een kind behoorlijk ziek. Kortom, druk en de spanning zat hoog.

Lees meer …

22 februari 2023

Gebrek aan herkenning

gebrek aan herkenning

In het weekend heb ik geen ritme. Misschien is dat ook niet precies het goede woord. In ieder geval, alles loopt dan anders. Waar ik doordeweeks heel duidelijk een planning heb, is dat in het weekend compleet het tegenovergestelde. Doordeweeks ontbijt ik, rond tien uur eet ik fruit, tussen de middag lunch, rond drie uur weer fruit en dan nog het avondeten. Studie, huishouden en activiteiten zijn strak ingepland.

Lees meer …