22 november 2023

Winkelen

winkelen

Met winkelen heb ik een haat-liefde relatie. Ik vind het heerlijk om te winkelen, maar die drukte vind ik vreselijk. Daar kan ik ook wel echt flink humeurig van worden. Alex heeft daar een stuk minder moeite mee, maar ook hij heeft zijn grenzen.

Lees meer …

13 november 2023

Ik wil zo graag

ik wil zo graag

Soms kan ik op de gekste momenten verlangen naar een pak slaag.

Ons sociale vangnet is niet groot. Eigenlijk wel heel erg beperkt. We zijn allemaal ziek of net niet ziek maar gewoon flink lamlendig. Bij Alex was het zelfs ook even spannend of er niet iets echt serieus aan de hand was en dat geeft nog meer spanning. Hij heeft het ook flink te pakken, maar weigert zich ziek te melden.

Lees meer …

22 oktober 2023

Wat is er mis met mij

wat is er mis met mij

Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis was met mij. Niet vanwege mijn spankingvoorkeur, want ik had wel door dat er meer mensen waren met dezelfde voorliefde. Ik was als puber zo eigenwijs om bij het zoeken naar informatie over spanking de 18 plus waarschuwingen op websites te negeren. In mijn zoektocht liep ik er steeds tegenaan dat spanking gekoppeld werd aan seks.

Lees meer …

2 september 2023

Het normale leven

het normale leven

De vakantie is weer voorbij en het normale leven is weer begonnen. Nou ja, echt normaal vind ik het niet. Ik kan zo genieten van het samen zijn met het gezin. Het op gemak in de ochtend douchen en aankleden. Met zijn alle ontbijten en de dag doorbrengen naar eigen invulling, dat vind ik zo fijn.

Lees meer …

28 juli 2023

Vakantie en er om vragen

vakantie

Wij gaan met vakantie! Out of office reply staat aan op de zakelijke mail, het huis is grondig schoongemaakt, koffers staan klaar en de voorpret is aanwezig. Dit houdt in dat ik ook even geen nieuwe blog of nieuw verhaal schrijf. Eind augustus of begin september ben ik weer online!

Ik ga heerlijk genieten van de tijd met mijn gezin zonder allerlei verplichtingen, maar niet voordat ik nog een blogpost geschreven heb.

Lees meer …

21 juli 2023

Begrip vs schuldgevoel

schuldgevoel

Er zijn wel eens momenten dat ik overtuigd ben dat Alex me een pak slaag gaat geven voor iets wat ik gedaan heb of juist niet gedaan heb en dan stel ik me daar al helemaal op in. Vervolgens reageert Alex heel begripvol op de situatie en dan weet ik nooit echt of ik blij ben met zijn reactie of niet. Zolang ik het daarna van me af kan zetten is er niks aan de hand. Soms kan ik het niet van me af zetten. Dan blijf ik er over malen en dan groeit er een schuldgevoel. Ik heb dan een pak slaag juist nodig om het schuldgevoel van me af te zetten.

Lees meer …

27 juni 2023

Hoe doen anderen dat

blijven liggen

Hoe kan het dat er mensen zijn die heel goed in positie blijven liggen terwijl ze op hun billen geslagen worden? Ik draai weg, draai om, werk tegen, houd mijn handen ervoor en ga zo maar door. Ook ga ik in discussie dat het te hoog, te hard of te snel is. Maar even! Wil iemand die kerel van mij vertellen dat het niet te doen is om de cane fatsoenlijk te ondergaan als er maar 1 seconde pauze tussen zit. Dat is niet te doen gewoon.

Lees meer …