18 november 2022

In tijden van verdriet


in tijden van verdriet

Wanneer ik verdriet heb vind ik het moeilijk om invulling te geven aan onze huiselijke discipline relatie. Dat laat ik dan links liggen en dan wil ik liever ook niks horen over afspraken of regels. Het lijkt dan zo onbelangrijk. Er zijn dan andere dingen die van belang zijn. Wanneer de rust weer terug is wil ik het wel weer snel oppakken.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: , ,

Tags: , , , ,

Reageer op deze blogpost

12 november 2022

Mijn ideale straf beleving


In mijn beleving zijn er drie soorten spanking in de HD dynamiek zoals ik het zie. Spanking voor straf, spanking om spanning los te laten en erotische spanking. Elke is weer anders en er zijn veel factoren die kunnen bijdragen of juist afbreuk kunnen doen aan de ultieme beleving.

Vandaag beschrijf ik wat mijn ideaalbeeld is wat betreft een spanking voor straf. Bekeken vanuit de perfecte situatie waarbij geen rekening gehouden hoeft te worden met andere factoren.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost

5 oktober 2022

Een ochtend samen


Een ochtend samen

Normaal gesproken als een moment met zijn tweeën zich aandient sta ik op scherp. Een zeldzaam moment. Een moment om de lucht te klaren, spanning te lozen en even samen te komen. Meestal ben ik ook degene die het aangeeft dat we dat moment moeten benutten en ik wil dan ook de bevestiging dat er iets gaat gebeuren en ook wel een beetje op de manier hoe ik het voor me zie. Normaal gesproken gaat het zo. Vorige week was er zo’n moment. We hadden een ochtend samen.  Alleen wij tweeën. Alleen heb ik daar niet zo bij stil gestaan.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost

5 augustus 2022

Pleasende brat


pleasende brat

Mijn studietijd heb ik in een leuke stad doorgebracht in een rustig studentenhuis. Vanaf het moment dat ik mijn eigen studentenkamer had dook ik helemaal in de wereld van spanking. Ik had een mentor, ik las veel op internet en ik was ook nog eens druk aan het daten. Zo’n mentor was prima, maar ik droomde van die prins zonder paard met een paddle. Ondanks dat ik elke vrije minuut rondhing op diverse sites en fora was ik op veel gebieden nog ontzettend onwetend. Eigenlijk wist ik maar één ding ik wilde sturing en discipline.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , , ,

Reageer op deze blogpost

11 mei 2022

Zaterdagavond, net even anders


zaterdagavond

Zaterdagavond hangen we altijd een beetje als een stel uitgebluste bevers op de bank. De intensieve week wordt dan doorgaans een beetje verwerkt denk ik, zodat we een ontspannen zondag kunnen hebben. Het is prachtig mooi weer vandaag en we hebben er een drukke zaterdag op zitten.  Na het eten is het makkelijk om de kinderen een filmpje te laten kijken voor ze naar bed gaan, maar Alex heeft een ander idee.

Lees de hele blogpost …

Rubriek:

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost

31 maart 2022

Antiek, een anekdote


antiek

Ik heb iets met de haarborstel. Wat dat ‘iets’ is vind ik moeilijk uit te leggen in een woord. Als ik terugdenk aan hoe ik als 18 jarige in mijn studentenkamer verhaaltjes las achter mijn bureau moet ik lachen. Ik zocht me rot naar spanking verhalen waar een haarborstel in voor kwam. Dat leek me echt het beste strafinstrument. Huiselijk, makkelijk toepasbaar over de knie en niemand die gek opkijkt als je die in je huis hebt liggen. De eerste kennismaking met de borstel was behoorlijk teleurstellend. En veel daarna ook. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een kunststof exemplaar of een zogenaamd houten borstel dat geen hout is. Gewoon zo’n gelamineerd modern ding van de drogisterij. Dat is het gewoon allemaal net niet.

Lees de hele blogpost …

Rubriek:

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost