Meptuig

meptuig

Een zeer oneerbiedig woord, maar wel wat lekker bekt: meptuig. Ik vind het een heerlijk woord. Hier bedoel ik alles waarmee je slaat behalve de hand. Het kan zijn dat jullie een pak slaag met de hand voldoende vinden en helemaal niks hebben met het gebruik van instrumenten. Dat kan. Ik ben voorstander van het gebruik van een instrument. Mijn voorkeur heeft dat het wordt toegepast na een goede opwarming met de hand en eigenlijk nog wel meer dan alleen een opwarming. Een soort toegift. Om net even extra duidelijk te laten voelen dat het menens is. Als extra straf of bij een zwaardere overtreding.

Dit betekent niet dat ik tegenstander ben voor een pak slaag waar geen hand aan te pas komt. Wanneer er bijvoorbeeld noodzaak is voor het straffen op dat moment wanneer het niet kan met geluid, kan een geluidloos instrument uitkomst bieden. Of wanneer er weinig tijd is, maar wel gestraft moet worden kan een kort, heftig pak slaag ook nuttig zijn.

Hoe instrumenten ook toegepast worden, het gebruik ervan kan zeer effectief zijn. Er zijn instrumenten die specifiek bedoeld zijn voor het slaan op billen. Dit is meestal echt ellendig meptuig.

Toch hoef je als je aan HD begint niet meteen van alles in te slaan. Je huis staat vol met bruikbare huis-, tuin- en keukenvoorwerpen. Laat ik er een paar uit elke categorie uitlichten

De cane

cane

De cane is een soort lange stok in verschillende diktes die meestal gemaakt is van rotan of bamboe. Het is een instrument wat zwiept en striemt. Het is een instrument wat met recht de titel meptuig verdient. Het is wel van belang dat je goed oefent voor je dit instrument gebruikt. Voorzichtigheid is ook geen overbodige luxe. De cane kan snel de huid verwonden. Het is een instrument waar je snel mis mee kan slaan en dat dan een ander deel van het lichaam geraakt wordt met alle gevolgen van dien.

De spanning die dit onding met zich meebrengt heeft wel weer zijn charmes. Om de cane te ondergaan moet je voorover gebukt staan of op bed liggen. Degene die de cane zwaait maakt vaak eerst lichte oefen tikjes om de richting te bepalen. Dit zorgt voor spanning omdat je weet wat gaat komen. Vervolgens heb je dat indringende, zwiepende geluid wat dat gevoel van spanning versterkt. Dan is er de brandende pijn die alleen maar erger wordt voordat het weer afneemt.

De tawse

meptuig

De tawse is al eeuwenoud. Het is bedoeld voor lijfstraffen en niet zonder reden. De tawse is een lederen strook met twee of meer losse uiteinden. Het effect wat deze heeft kan ik maar op een manier uitleggen. *pats* ooh dat valt reuze … &()$#%&*@$ … dat valt verdomme helemaal niet mee!

Wanneer de klap, met heel veel geluid, eerst neerkomt voel je vrij weinig. Echter, binnen een paar seconde voel je meer dan je ooit hebt durven dromen. Het vooruitzicht dat het alleen maar erger gaat worden draagt bij aan de kwelling.

De paddle

paddle

De paddle is er in vele soorten en maten. Dik, dun, groot, klein, rond, langwerpig, massief of met gaten. De leren paddle geeft een scherpe pijn. De houten paddle geeft over het algemeen een hele doffe klap die flink zeer doet. Het is ook niet gek dat na het gebruik van de paddle er blauwe plekken ontstaan en dat elke keer als je gaat zitten dat je herinnerd

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk