Wat is er mis met mij

wat is er mis met mij

Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis was met mij. Niet vanwege mijn spankingvoorkeur, want ik had wel door dat er meer mensen waren met dezelfde voorliefde. Ik was als puber zo eigenwijs om bij het zoeken naar informatie over spanking de 18 plus waarschuwingen op websites te negeren. In mijn zoektocht liep ik er steeds tegenaan dat spanking gekoppeld werd aan seks.

In mijn late tienerjaren ging ik naar jongerenfeesten met BDSM thema en ik voelde me altijd een vreemde. Ik zag spanking altijd los van seks, dacht altijd dat het onder BDSM viel, maar toen ik die wereld leerde kennen kon ik mij daar niet in vinden. Ik heb geëxperimenteerd en het ene vond ik interessanter dan het andere, maar het lag totaal niet op dezelfde lijn als mijn interesse en fantasie voor spanking.

Wanneer ik in contact kwam met een mogelijke spanking partner haakte ik altijd weer af bij seks. Het viel me zwaar om duidelijk te maken dat het voor mij los staat van seks. Regels, straf en stressrelief hebben niks te maken met seks. Werkelijk waar, hoeveel mannen dat dus niet begrijpen! Een spanking om stress los te laten kan wel leiden tot een fijne bed-activiteit, maar is niet het doel. Ik vind ook als er na straf seks komt dat het eigenlijk voor niks geweest is, want dan bereikt het zijn doel niet.

Voor mij is het heel duidelijk. Ik wil regels, afspraken, straf en stressrelief spankings. Daar heb ik geen seksuele associatie bij. Regels hebben voor mij ook geen betrekking tot seks. Prima dat een ander niet mag klaarkomen als straf, maar voor mij is dat geen optie.

Doordat ik daar al jaren op weerstand en onbegrip stuit heb ik heel lang gedacht dat er dus iets mis was met mij. Ik heb best veel gedate vroeger met als doel een spankingrelatie te vinden zonder seksueel contact. Ondanks dat ik vanaf het begin altijd heel duidelijk ben dat het voor mij niet seksueel is, liep het in ongeveer 90 % uit op een teleurstelling.

Mijn voorgaande relaties zijn er bijna allemaal op stuk gelopen. Dat heb ik altijd wel lastig gevonden. Ik ben heel duidelijk. Straf spankings, regels en afspraken vind ik niks seksueels. Toch is dat moeilijk te begrijpen of te accepteren, want het was altijd een issue. Wanneer ik wel iemand vond die het begreep was het puur een soort mentor relatie waarbij spanking centraal stond en was er geen ruimte om te ontwikkelen tot liefdesrelatie. Ik wilde zo graag een liefdesrelatie waarbij er ruimte was voor Huiselijke Discipline.

Ik ben blij dat ik met Alex wel heb kunnen vinden hoe ik het altijd in mijn hoofd hebt gehad. Dat ik niet meer hoef te denken dat er iets mis is met mij. Wat ik al eerder zei, wanneer de spanking niet voor straf is belanden we ook wel eens daarna in bed en dan niet bepaald om te slapen. Maar als dat zou gebeuren na een straf dan zou ik wel teleurgesteld zijn. Dan heeft het pak slaag geen zin gehad en ik zou dan niet kunnen genieten van de seks.

Volgens mij vinden veel mensen het moeilijk te begrijpen dat je zo’n manier van leven vrijwillig wil en dat ze dan maar automatisch invullen dat het seksueel geladen is. Door dat onbegrip heb ik mij dus vrij lang raar gevoeld en het idee gehad dat er iets mis zou zijn met mij. Gelukkig weet ik nu wel beter! 

Oja, voor ik het vergeet. Het heeft even geduurd, maar hoofdstuk 7 van Zekerheid bestaat niet staat ook online!

1 reactie

  • november 2, 2023 om 5:59 pm
    Fred zegt:

    Wat kan ik dit goed begrijpen. Voor mij is er ook een heel duidelijke scheiding tussen straf en seks. Maar dat wil niet zeggen dat ik het ook best lekker vind om tijdens een vrijpartij op mijn billen geslagen te worden. Alleen dat is totaal iets anders.
    Hoewel ik mijn vriend nog steeds regelmatig moet uitleggen wat ik wil, heeft hij dit gelukkig zo langzamerhand wel door. Als ik een pak slaag krijg als straf of als waarschuwing om me aan regels te houden, leidt dat nooit tot seks. Wanneer ik bijvoorbeeld iets niet heb gedaan dat ik eigenlijk had moeten doen en ik krijg daarvoor op mijn billen, is het juist zo dat ik meestal daarna opdracht krijg om het alsnog te doen, en wel meteen!

    Groeten, Fred


Geef hier je reactie

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk