Hoe doen anderen dat

blijven liggen

Hoe kan het dat er mensen zijn die heel goed in positie blijven liggen terwijl ze op hun billen geslagen worden? Ik draai weg, draai om, werk tegen, houd mijn handen ervoor en ga zo maar door. Ook ga ik in discussie dat het te hoog, te hard of te snel is. Maar even! Wil iemand die kerel van mij vertellen dat het niet te doen is om de cane fatsoenlijk te ondergaan als er maar 1 seconde pauze tussen zit. Dat is niet te doen gewoon.

Vroeger had ik veel vriendinnen in de spanking wereld. Ik herinner me een jonge vrouw die stoïcijns kon blijven liggen terwijl ze echt alle kleuren van de regenboog geslagen werd. Als ik dat zag was ik echt verbijsterd. Waar zal dat mee te maken hebben? Ik wil wel echt meewerken en blijven liggen, maar dat lukt niet. Diezelfde vrouw zei ook, dat ik dat niet gehoorzaam genoeg was. Ik moet daar nog steeds om lachen. Ik denk niet dat het daarmee te maken heeft.

Het ligt er bij mij ook heel erg aan of er een goede opbouw is of dat het meteen serious business is. Toch komt er altijd dat moment dat ik niet gewoon ‘gehoorzaam’ kan blijven liggen en ontvangen. Er is, tenzij het te vroeg stopt, altijd dat moment van wanhoop en willen ontsnappen.

Ik vind het ook iets heel stoms van mezelf. Als ik bijvoorbeeld ga sporten kan ik heel ver gaan. Dan kan ik doorgaan en doorgaan terwijl ik eigenlijk niet meer kan. Dan stop ik niet en ga ik ook niet dat gevoel ontwijken of ontsnappen. Ik kan heel lang pijn verdragen en dan nog normaal functioneren, maar als ik een pak slaag krijg is het draaien en doen.

Ik begrijp dat dan weer niet. Alex kan ook echt enorm hard zijn en koud en afstandelijk tijdens het pak slaag dus hij is daarin ook niet enorm behulpzaam. Alex is echt de meest zachtaardige, behulpzame, zorgzame man op aarde, totdat hij besluit zijn vrouw een pak op haar billen te geven. Dan is het een soort van ieder voor zich en god voor ons allen. Ik moet hier echt keihard om lachen. Iedereen die Alex persoon kent zal zich niet kunnen voorstellen dat hij die kant ook heeft.

Vooralsnog heb ik nog geen idee hoe andere mensen het doen om gewoon stil te blijven liggen als ze een pak slaag ondergaan. Behalve dan aan die ene vrouw heb ik het nooit gevraagd aan een ander. Ik geloof gewoon niet dat het iets zegt over de mate waarin ik gehoorzaam kan of wil zijn. In de kink scene heb ik me een eeuwigheid laten zwepen zonder ook maar een millimeter te bewegen, dus ik kan genoeg pijn hebben. In de dynamiek van straf of gewoon binnen de HD lukt het me niet. Er zit ook zeker geen onwil achter, want ik wil wel echt blijven liggen en doen wat me gezegd wordt.

Tja dat dus. Maar nogmaals het is niet wat je op kantoor bij de koffie even ten tafel laat komen of wat je op de tennisclub even tussen neus en lippen door vraagt aan een ander.

Gut, dat vind ik wel lastig. Het zou zo fijn zijn om gewoon normaal te kunnen vragen van ‘goh hoe doe jij dat nou als Storm je over de knie legt? ‘Als dat nou eens net zo’n normale vraag zou zijn als ‘heb jij nog gewandeld van het weekend?’

Maar dat is niet het geval dus ik ga mijn hoofd verder breken over het hoe en waarom van dit vraagstuk.

Oja, hoofdstuk 6 van zekerheid bestaat niet staat ook online. Veel leesplezier!

Geef hier je reactie

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk