Zaterdagavond, net even anders

zaterdagavond

Zaterdagavond hangen we altijd een beetje als een stel uitgebluste bevers op de bank. De intensieve week wordt dan doorgaans een beetje verwerkt denk ik, zodat we een ontspannen zondag kunnen hebben. Het is prachtig mooi weer vandaag en we hebben er een drukke zaterdag op zitten.  Na het eten is het makkelijk om de kinderen een filmpje te laten kijken voor ze naar bed gaan, maar Alex heeft een ander idee.

We doen nog even een balspel in de tuin. Heel gezellig. Lummelen, maar dan op onze manier. We hebben allemaal pret en we lachen wat af. Zo maken we een uur vol voor de kinderen naar bed gaan. De sfeer zit er goed in. Iedereen maakt grapjes met elkaar. Er is geen gezeur. De oudste neemt Alex te grazen en het is best wel ontspannen, dat bed ritueel. Dit is iets wat we erin moeten houden. Iedereen is vrolijk en zonder enige toestand gaan ze allemaal naar bed. Normaal is er altijd wel minstens één die weer uit bed komt voor het een of het ander. Nu niet. Iedereen is moe en voldaan denk ik.

Wij hebben nog wel een bed op te maken. Alex en ik staan in de badkamer en hij pakt het beddengoed uit de droger. Mijn oog valt op mijn borstel en zonder ook maar een seconde na te denken pak ik hem en sla Alex twee keer op zijn billen. Voor de beeldvorming, het gaat om een föhnborstel. Een borstel met gaten waar de warme lucht door kan. Voor degene met ervaring, alles met gaten erin doet echt heel veel meer pijn!

Ik zie zijn blik en ik krijg de zenuwen. Meteen sprint ik naar onze slaapkamer, maar ik kan natuurlijk geen kant op. Alex springt op bed en draait me op mijn buik. Terwijl ik in een deuk lig laat hij een keer of twintig diezelfde borstel harder dan hard op mijn billen neerkomen en dan ……..  KRAK!

Hilarisch! Dat ding breekt. Dit is echt een zaterdagavond die afwijkt van de standaard. ‘Goedkope troep.’ Mompelt Alex, maar in zijn ogen schitteren pretlichtjes, mijn god wat is die man sexy als hij zo geconcentreerd mijn billen aandacht geeft. Ik ben nog steeds gigantisch verliefd., als hij zo doet helemaal. Ik ben een beetje ontdaan van de kracht waarmee hij slaat. Normaal zie ik dat niet, maar nu lag ik anders waardoor ik hem zag. Sexy! Ook ben ik enigszins onder de indruk van wat ik dan kan incasseren.

Terug naar het onderwerp. Na tien jaar trouwe dienst moet ik dus op zoek naar een nieuwe borstel. Tot die tijd gebruik ik de spankingborstel wel. Over goedkope troep gesproken!

Een zaterdagavond om niet snel te vergeten.

Geef hier je reactie

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk