27 oktober 2022

Mijn prins heeft een paddle, geen wit paard


huiselijke discipline

Mijn interesse in huiselijke discipline is al vroeg ontstaan. Van jongs af aan had ik al het beeld van de stoere, strenge, grote man die me over de knie zou leggen als ik ongehoorzaam zou zijn. Ik wist dat het niet het standaard prins op het witte paard plaatje was, maar ik vond mezelf niet raar of iets. Het was en is gewoon hoe ik in het leven sta. Ik wilde meteen na de middelbare school op kamers. Dat leek me een fantastische ervaring. Ik las alles wat ik maar kon vinden over huiselijke discipline. Dat was precies wat ik wilde.

De eerste contacten op gebied van spanking waren allemaal in een soort mentorschap. Ik leerde mannen kennen waarmee ik afspraken en regels opstelde. Regels met betrekking tot sport wat ik op hoog niveau deed, studie, gezondheid, dagindeling en dat soort zaken. Wanneer ik me daar niet aan hield volgde een pak op mijn billen of ellendige strafregels. In die tijd heb ik memorabele momenten beleefd en vaak was het pak slaag echt heel goed. Ik denk doordat er toch enige afstand is dat de straffen effectiever zijn. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Toch miste ik de liefde. Ik weet zeker dat bijna elke mentor een bepaalde vorm van liefde voor me had, maar niet zoals je hebt binnen een liefdesrelatie.

Ik fantaseerde urenlang over het getrouwde leven. De man die thuis komt en merkt dat er te veel geld is uitgegeven, het huishouden nagelaten wordt of dat ik veel te laat thuis kom na een avond stappen en dat die liefhebbende man daar iets tegen doet. Dat zou mijn leven worden. Ik was best een rusteloze en impulsieve jonge vrouw en ik wilde ‘getemd’ worden. Ik wilde door de regels, afspraken en vele momenten over de knie een verantwoordelijke, gehoorzame vrouw worden.

Ondanks die rusteloosheid en impulsiviteit heb ik ook een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ik stopte met mijn opleiding (impulsief) en startte meteen met werken (verantwoordelijkheidsgevoel). Mijn leven werd toen heel snel heel volwassen en serieus. Ik trouwde heel jong, kreeg heel jong kinderen en dacht heel naïef dat het HD aspect wel goed zou komen. Zo niet dan kon ik wel zonder dacht ik. Dat bleek niet zo te zijn. Ik ben ook jong gescheiden en heb mezelf beloofd nooit meer een concessie te doen wat betreft mijn verlangen naar huiselijke discipline. Ik heb mezelf aan die belofte gehouden.

Alex zag het eerst niet zo zitten, maar dat is gelukkig goed gekomen. Daar vertel ik later meer over. 

Wat ik moeilijk vind in het hele gebeuren is dat ik altijd in een mentor situatie heb gezeten en zo jong al een heel serieus leven ben gaan leiden. Nu we de HD beleving vormgeven binnen onze relatie vind ik het ‘jammer’ dat ik niet meer uit de band kan springen. Ik heb de verantwoordelijkheid over een gezin dus ik zal niet de grenzen opzoeken om Alex uit de tent te lokken. Ook zal ik niet zo snel meer me gruwelijk misdragen, omdat dat soms stiekem heel leuk kan zijn. Het is met kinderen en een enorm gehorig huis niet mogelijk om op het moment dat het nodig is direct over de knie te liggen. Het is wachten tot het moment dat het kan.

Ik mis ook de contacten om ervaringen en gedachten uit te wisselen. Vroeger had ik veel vrienden en vriendinnen met voorliefde voor spanking en HD. Dat heb ik niet meer. Het is ook niet zoals een hobby. Als je tennis leuk vindt kan je je aansluiten bij een tennisvereniging. Wanneer je moeite hebt met je backhand kan je een clubgenoot vragen om advies of hulp. Ik zie mezelf nou niet zozeer aan een collega of moeder van school vragen hoe zij denkt over huiselijke discipline of hoe zij het volhoudt om niet tegen te stribbelen tijdens een pak slaag.

Soms vind ik het jammer dat ik de huiselijke discipline niet heb ervaren in een ander stadium van mijn leven. Ik ben wel ontzettend dankbaar dat het een deel is van ons huidige leven en dat het houvast biedt. Het geeft stabiliteit en daar heb ik behoefte aan.

Er is niemand anders op de wereld met wie ik deze weg wil behandelen dan met Alex. Ik kijk ernaar uit om meer te vertellen over onze ontdekkingstocht.
Geef hier je reactie

Nieuwe schrijfsels