Mijn prins heeft een paddle, geen wit paard

huiselijke discipline

Mijn interesse in huiselijke discipline is al vroeg ontstaan. Van jongs af aan had ik al het beeld van de stoere, strenge, grote man die me over de knie zou leggen als ik ongehoorzaam zou zijn. Ik wist dat het niet het standaard prins op het witte paard plaatje was, maar ik vond mezelf niet raar of iets. Het was en is gewoon hoe ik in het leven sta. Ik wilde meteen na de middelbare school op kamers. Dat leek me een fantastische ervaring. Ik las alles wat ik maar kon vinden over huiselijke discipline. Dat was precies wat ik wilde.

De eerste contacten op gebied van spanking waren allemaal in een soort mentorschap. Ik leerde mannen kennen waarmee ik afspraken en regels opstelde. Regels met betrekking tot sport wat ik op hoog niveau deed, studie, gezondheid, dagindeling en dat soort zaken. Wanneer ik me daar niet aan hield volgde een pak op mijn billen of ellendige strafregels. In die tijd heb ik memorabele momenten beleefd en vaak was het pak slaag echt heel goed. Ik denk doordat er toch enige afstand is dat de straffen effectiever zijn. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Toch miste ik de liefde. Ik weet zeker dat bijna elke mentor een bepaalde vorm van liefde voor me had, maar niet zoals je hebt binnen een liefdesrelatie.

Ik fantaseerde urenlang over het getrouwde leven. De man die thuis komt en merkt dat er te veel geld is uitgegeven, het huishouden nagelaten wordt of dat ik veel te laat thuis kom na een avond stappen en dat die liefhebbende man daar iets tegen doet. Dat zou mijn leven worden. Ik was best een rusteloze en impulsieve jonge vrouw en ik wilde ‘getemd’ worden. Ik wilde door de regels, afspraken en vele momenten over de knie een verantwoordelijke, gehoorzame vrouw worden.

Ondanks die rusteloosheid en impulsiviteit heb ik ook een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ik stopte met mijn opleiding (impulsief) en startte meteen met werken (verantwoordelijkheidsgevoel). Mijn leven werd toen heel snel heel volwassen en serieus. Ik trouwde heel jong, kreeg heel jong kinderen en dacht heel naïef dat het HD aspect wel goed zou komen. Zo niet dan kon ik wel zonder dacht ik. Dat bleek niet zo te zijn. Ik ben ook jong gescheiden en heb mezelf beloofd nooit meer een concessie te doen wat betreft mijn verlangen naar huiselijke discipline. Ik heb mezelf aan die belofte gehouden.

Alex zag het eerst niet zo zitten, maar dat is gelukkig goed gekomen. Daar vertel ik later meer over. 

Wat ik moeilijk vind in het hele gebeuren is dat ik altijd in een mentor situatie heb gezeten en zo jong al een heel serieus leven ben gaan leiden. Nu we de HD beleving vormgeven binnen onze relatie vind ik het ‘jammer’ dat ik niet meer uit de band kan springen. Ik heb de verantwoordelijkheid over een gezin dus ik zal niet de grenzen opzoeken om Alex uit de tent te lokken. Ook zal ik niet zo snel meer me gruwelijk misdragen, omdat dat soms stiekem heel leuk kan zijn. Het is met kinderen en een enorm gehorig huis niet mogelijk om op het moment dat het nodig is direct over de knie te liggen. Het is wachten tot het moment dat het kan.

Ik mis ook de contacten om ervaringen en gedachten uit te wisselen. Vroeger had ik veel vrienden en vriendinnen met voorliefde voor spanking en HD. Dat heb ik niet meer. Het is ook niet zoals een hobby. Als je tennis leuk vindt kan je je aansluiten bij een tennisvereniging. Wanneer je moeite hebt met je backhand kan je een clubgenoot vragen om advies of hulp. Ik zie mezelf nou niet zozeer aan een collega of moeder van school vragen hoe zij denkt over huiselijke discipline of hoe zij het volhoudt om niet tegen te stribbelen tijdens een pak slaag.

Soms vind ik het jammer dat ik de huiselijke discipline niet heb ervaren in een ander stadium van mijn leven. Ik ben wel ontzettend dankbaar dat het een deel is van ons huidige leven en dat het houvast biedt. Het geeft stabiliteit en daar heb ik behoefte aan.

Er is niemand anders op de wereld met wie ik deze weg wil behandelen dan met Alex. Ik kijk ernaar uit om meer te vertellen over onze ontdekkingstocht.

4 reacties

 • februari 14, 2023 om 7:37 am
  Annemieke zegt:

  Wat fijn om hier je verhalen en kijk op huiselijke discipline te lezen.
  Ook ik ben al van jongs af aan aangetrokken tot spanking.

  Als ik als kind een oude film zag waar iemand over de knie gestraft werd dan deed dat echt iets met me.

  Als puber zocht ik al naar informatie op het internet en al snel vond ik mannen die me van een afstand begeleide. Later toen ik op kamers ging werd het makkelijker om ook echt door deze begeleider zo nu en dan gestraft te worden. Het was alleen altijd net niet waar ik naar op zoek was.

  Ik zocht eigenlijk een hele lieve partner, iemand waar ik gewoon een fijne gezellige warme liefdevolle relatie mee kon delen maar die me ook dit extra’s kon bieden. Maar daarnaar opzoek gaan is erg lastig want je vraagt bij een eerste date niet of huiselijke discipline ook in zijn huisje boompje beestje plaatje past.

  Maar ondertussen ben ik al weer 15 jaar samen met de man die me indien nodig een stevig pak slaag op mijn blote billen geeft.

  Het is vaak lastig want de kinderen worden wat ouder, blijven savonds wat langer op, en natuurlijk willen we niet dat ze zich af vragen wat papa en mama toch voor geluiden maken als ze in bed liggen.

  Maar we hebben er na al deze jaren echt een fijn ritme in gevonden.
  Huiselijke discipline loopt als een rode draad door ons leven. Een waarschuwende blik van mijn man is vaak al genoeg om me op mijn plek te zetten.
  En mocht ik wel te ver gaan dan weet ik wat me te wachten staat en wat er van me verwacht word.

  Het voelt alleen vaak zo eenzaam want je verteld je vriendinnen tijdens een uurtje sportschool nu eenmaal niet dat je vandaag liever op de loopband staat omdat fietsen erg pijnlijk is doordat je de avond daarvoor gestraft bent.

  Ondanks dat deze manier van leven voor ons werkt voel ik me soms echt een beetje een rare , want wie laat zich nou slaan door haar partner? Fijn om te lezen dat we niet de enige zijn. Dank je voor je mooie site, ik kom zeker vaker terug om je verhalen te lezen.


  Annemieke
  Beantwoorden

  • februari 14, 2023 om 4:47 pm
   Charlie zegt:

   Beste Annemieke,

   Wat fijn om zo’n uitgebreide reactie te ontvangen. Ik herken zoveel van wat je schrijft. Wat goed dat jullie een goed ritme hebben kunnen vinden rondom de kinderen. Dat lukt bij ons nog niet echt. Dat vind ik echt wel lastig.

   Bedankt ook voor je lovende woorden over mijn site. Ik ben blij dat ik zo ook voor andere herkenbaarheid kan verzorgen, maar door dit soort reacties werkt dat andersom net zo.

   Groetjes,
   Charlie


   Charlie
   Beantwoorden

 • januari 1, 2024 om 7:52 am
  Cindy zegt:

  Wat ontzettend fijn om jouw verhalen te lezen over HD.
  Ik en mijn man zijn nu ruim 7 jaar een koppel. Zijn allebei eerder getrouwd geweest en hebben allebei kinderen uit een vorig huwelijk. Ik heb mijn huidige man leren kennen via een advertentie. Na een lange intrinsieke behoefte ben ik op zoek gegaan naar een Dominant/Meester die mij opdrachten online zou geven. Ik heb al sinds jongs af aan behoefte aan leiding en discipline, maar vond mijzelf altijd maar raar, want wil dit nou?
  Ik heb toen een Meester gevonden en heeft hij mij de wereld van BDSM laten zien en ontdekken, maar daarnaast kregen we ook hele fijne gesprekken over de mail en later over WhatsApp. Na een tijdje hebben we in een hotel afgesproken voor een life sessie en kort daarna kregen wij ook een liefdesrelatie… en nu zijn we alweer bijna 1,5 jaar getrouwd!!

  Door covid, gebroken been van man en verhuizing van mijn kinderen naar ons (ik ben van Zuid Holland naar Limburg verhuisd en in eerste instantie zijn mijn kinderen bij vader gaan wonen ivm school) is onze BDSM sinds 2 jaar op een laag pitje gekomen.

  Ik merkte dat ik het ontzettend mis en dat uitte zich vooral door chaos in mijn hoofd en chaos in mijn doen en laten. Hier krijg ik fysiek dan ook weer last van. Op het werk druk en thuis druk en kan nooit rust vinden. Mijn man ergert zich aan mij, omdat ik slecht voor mijzelf zorg en alle goedbedoelde hulp van hemnin de wind sla of ik vraag ook geen hulp.

  Ik ben gaan nadenken… Ik kwam jouw pagina tegen… Ben weer gaan nadenken…. Ik denk en voel heel erg dat ik ook HD (los van BDSM spel) nodig heb. Ik heb een brief geschreven aan mijn man met mijn gedachten hierover en was bang voor een afwijzing, maar hij bedankte mij voor mijn openheid en eerlijkheid. Komende week gaan we dingen bespreken en over 2 weken gaan we een contract met de regels en consequenties afspreken, want dat vindt ik wel heel prettig. Dan kunnen we ergens op terugvallen.

  Ik kijk ernaar uit hoe het gaat verlopen… ik vindbhet ook erg spannend, maar denk dat ik het echt nodig ga hebben.

  Alleen…. die 2 pubers in huis …. dat is wel een dingetje ….. maar soms zijn we allebei thuis als de jongens op school zitten. Wij werken namelijk allebei onregelmatig. Maar dat is wel iets…. hoe gaan we dit aanpakken wanneer we lang niet alleen zijn…..

  Wat ik ook heb is dat ik heel erg de behoefte heb om dit met iemand te delen en te bespreken naast mijn man. Een vriendin ofzo, maar ik ken echt niemand met wie ik dit zou kunnen doen. Heb jij dat ook??

  Liefs, cindy


  • januari 3, 2024 om 8:16 am
   Charlie zegt:

   Beste Cindy,

   Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Ik lees dat er een hoop veranderd is in jouw leven. Dat zorgt natuurlijk ook voor een hoop spanning. Wat fijn dat je man zo goed reageerde op jouw brief. Super is dat. Ik wens jullie een mooie ontdekkingstocht om jullie situatie als HD koppel te ontdekken. Het is uitproberen en uitvogelen. Zeker met kinderen in huis.
   Je geeft aan de behoefte te hebben dit te delen met iemand anders dan je man. Dat herken ik zeker. Soms zou ik willen dat het onderwerp gewoon bespreekbaar is net zoals dat je bijvoorbeeld je vakantieplannen bespreekt met een vriendin.
   Ik wens je het beste!
   Liefs,
   Charlie


   Charlie
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk