Preview

preview

Ik ben bezig met het schrijven van een vervolgverhaal. De komende tijd zullen er om de zoveel tijd hoofdstukken online komen van ‘Zekerheid bestaat niet.’ Vervolgverhalen vind ik altijd heel leuk om te schrijven. Het voelt dan alsof ik een tijdje de hoofdpersoon in mijn leven mee laat gaan. Binnenkort zal ik het eerste deel posten. Hierbij een preview om alvast wat sfeer te creëren.

Lieke Draaisma is een zeer zelfstandige relatietherapeut. Haar eigen relaties duren echter nooit lang. Alle datingapps heeft ze al uitgeprobeerd, maar de ware heeft ze nog niet gevonden.

Wanneer ze per toeval de weduwnaar Tjeerd tegen het lijf loopt komen de vlinders in haar buik tot leven. Als het lot hun op een absurde manier samenbrengt draaien ze lang om elkaar heen. Het aantrekken en afstoten van elkaar zorgt voor nog meer vuurwerk tussen die twee.

Zal hij nog steeds geïnteresseerd in haar zijn als ze haar verlangen aan hem opbiecht?  Zal hij het geheim dat ze al jaren met zich meedraagt kunnen accepteren?

Zal ze de liefde een kans willen geven?

Zal hij haar niet afschrikken met zijn overheersende karakter? Lukt het hem om, na Sjoukje, nog van een andere vrouw te houden?

Er is overduidelijk chemie tussen Tjeerd en Lieke. Lukt het ze om het verleden te omarmen en samen vooruit te kijken?

Ik hoop dat jullie net zo gaan genieten van Lieke en Tjeerd als ik.

Geef hier je reactie

Een nieuw vervolgverhaal:
Zekerheid bestaat niet

zekerheid bestaat niet-2

Dit vind je misschien ook leuk