5 augustus 2022

Pleasende brat


pleasende brat

Mijn studietijd heb ik in een leuke stad doorgebracht in een rustig studentenhuis. Vanaf het moment dat ik mijn eigen studentenkamer had dook ik helemaal in de wereld van spanking. Ik had een mentor, ik las veel op internet en ik was ook nog eens druk aan het daten. Zo’n mentor was prima, maar ik droomde van die prins zonder paard met een paddle. Ondanks dat ik elke vrije minuut rondhing op diverse sites en fora was ik op veel gebieden nog ontzettend onwetend. Eigenlijk wist ik maar één ding ik wilde sturing en discipline.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , , ,

Reageer op deze blogpost

24 juli 2022

De eerste keer


de eerste keer

Alex stond niet meteen te springen om huiselijke discipline toe te passen. Het heeft ook lang geduurd voor het in zijn hele manier van denken is gaan zitten. De eerste keer straf van hem zal ik ook nooit vergeten.

Alex was abnormaal beschermend en voorzichtig, want ik was herstellende van een ziekte. Ik kon het hem niet kwalijk nemen, maar het benauwde me soms. Ik was een volwassen vrouw, moeder en had een leidinggevende functie, maar als ik ergens heen wilde moest ik lullen als brugman om Alex te overtuigen dat het oké was.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , , ,

Reageer op deze blogpost

17 juni 2022

Wanneer we dwalen


dwalen

Het leven heeft ons vanaf de eerste maand van onze relatie behoorlijk wat obstakels gegeven. De een makkelijker te overwinnen dan de ander en sommige dragen we de rest van ons leven mee. Alex is extreem positief ingesteld in het leven en ik ben daarin het tegenovergestelde van hem. Toch zijn er soms zaken in het leven die je, al sta je nog zo positief in het leven, niet makkelijk naast je neerlegt.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost

23 februari 2022

Ik lach omdat het zeer doet


ik lach omdat het zeer doet

De avond verloopt zoals elke andere avond. Na het eten is het opruimen, kinderen douchen en kinderen naar bed brengen. We drinken samen koffie en kijken het journaal. We praten weinig, want er hangt wat in de lucht. Iets wat deze avond anders maakt dan alle andere. Ik schrijf wat ter afleiding en hij kijkt naar een hele rare film waar hij normaal nooit naar zou kijken. Half negen zet hij de televisie uit. ‘Wat een onwerkelijke film. Niks aan.’
Hij kijkt mij aan en zijn blik zegt alles. Het kriebelt enorm in mijn buik en ik weet precies wat er gaat gebeuren. Van de zenuwen lach ik, maar al snel word ik weer serieus. We lopen naar boven, naar onze slaapkamer. ‘Doe maar je broek uit en ga bij de stoel staan. Je weet wel hoe.’ Hij klinkt heel rustig en lief.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: ,

Reageer op deze blogpost

20 februari 2022

De cane, zijn stok


cane

Ik kan veel hebben als het gaat om een pak op mijn billen. Mijn breekpunt is dan ook moeilijk te bereiken. Ik kan wel snel huilen, maar dat is niet van algehele overgave. Dit zorgt ervoor dat het bevrijdende gevoel van een pak slaag snel vervaagd. Ik huil sneller vanwege alle spanningen die er op dat moment zijn, maar minder van spijt of van het gevoel dat ik echt op mijn breekpunt ben. 

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost

20 februari 2022

Gewoontes afleren


gewoontes

Wij hebben iets vervelends meegemaakt vorig jaar. Daarna was het lastig om de structuur terug te brengen. Ik sloot me af voor eigenlijk iedereen en Alex probeerde alles voor iedereen op te lossen en voornamelijk veel te zorgen.

Het was lastig om de HD weer naar voren te laten komen. Toch zijn we er in geslaagd om elkaar weer terug te vinden op dat gebied. Sommige gewoontes zijn er helaas wel ingeslopen en die hebben meer tijd en aandacht nodig om te veranderen. Doordat ik mij afsloot werd mijn manier van communiceren snauwerig en gemeen. Het werd ‘normaal.’ Alex sprak me er niet op aan. Zo was het nou eenmaal.

Totdat ik merkte dat ik extra gemeen en respectloos tegen hem ging doen om hem uit te lokken. Kijken of hij zou reageren. Toch gebeurde er vrij weinig

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: ,

Reageer op deze blogpost

20 februari 2022

Zenuwen


zenuwen

Dat moment dat hij zegt: ‘Ga maar naar boven.’

Dat moment schiet ik in de lach. Altijd. Elke keer weer. Ik heb dat altijd gehad. Als iemand mij ergens op aanspreekt wat ik niet goed heb gedaan ga ik lachen. Super stom en irritant, maar ik kan het niet tegenhouden. Het lijkt dan alsof ik hem gruwelijk zit uit te lachen, maar dat is echt niet zo.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: ,

Tags: , ,

Reageer op deze blogpost